Modelwoning Gideon

| Modelwoning Gideon |

Laat je inspireren in onze modelwoning!

Omdat je in de meeste gevallen bij ons een woning koopt die we nog moeten gaan (ver)bouwen, nodigen we je graag uit in onze modelwoning om het eindresultaat van ons werk “live” te kunnen zien.

In de modelwoning maken we een afspraak met je om jouw wensen en ons concept te bespreken. Maar ook wanneer je bij ons al een woning hebt gekocht en deze samen met ons gaat vormgeven, zullen de afspraken hier plaatsvinden, zodat je je keuze kunt maken in een huiselijke en inspirerende omgeving!

Van:

GET CONNECTED

Zorg dat je altijd op de hoogte bent en volg ons via Facebook, Instagram of Pinterest!

gideonwonen vakantie 2016

Vakantie

In verband met de bouwvakantie 2019 is ons kantoor dit jaar gesloten van 5 augustus tot en met 23 augustus. In deze periode zijn dus zowel onze kantoormedewerkers als medewerkers van onze bouwteams niet bereikbaar.
 
We zullen de vakantie gebruiken om onze creatieve accu weer helemaal op te laden, zodat we vol inspiratie aan de tweede helft van jaar kunnen beginnen. Wel kunnen we nu al verklappen dat we een aantal hele gave appartementen aan het afbouwen zijn, die we vanaf het vierde kwartaal in de verkoop gaan nemen!
 
We wensen je alvast een fijne en zonnige vakantie toe!

Met vriendelijke groet,
Team Gideon