Penthouse in de Markthal

| Markthal |

Casco penthouse in de Markthal afgebouwd.

De Markthal is met recht één van de nieuwe landmarks van onze stad. Eén van de penthouses hebben wij voor opdrachtgevers Frank en Marianne op basis van hun wensen afgebouwd. Het penthouse moest stoer, strak, maar ook gezellig en warm worden. Daarnaast gaven Frank en Marianne aan dat ze graag beton, hout en natuursteen in hun woning verwerkt wilden zien.

Sinds de oplevering wonen Frank en Marianne er met veel plezier, maar daarnaast is het penthouse ook al het decor geweest van meerdere videoclips en commercials!

Van:

GET CONNECTED

Zorg dat je altijd op de hoogte bent en volg ons via Facebook, Instagram of Pinterest!

gideonwonen vakantie 2016

Vakantie

In verband met de bouwvakantie 2019 is ons kantoor dit jaar gesloten van 5 augustus tot en met 23 augustus. In deze periode zijn dus zowel onze kantoormedewerkers als medewerkers van onze bouwteams niet bereikbaar.
 
We zullen de vakantie gebruiken om onze creatieve accu weer helemaal op te laden, zodat we vol inspiratie aan de tweede helft van jaar kunnen beginnen. Wel kunnen we nu al verklappen dat we een aantal hele gave appartementen aan het afbouwen zijn, die we vanaf het vierde kwartaal in de verkoop gaan nemen!
 
We wensen je alvast een fijne en zonnige vakantie toe!

Met vriendelijke groet,
Team Gideon