PROJECT 397 APT 1

Mathenesserlaan 397 A | 225 m2 | Dakterras | Oude Westen

Het Oude Westen is helemaal upcoming! Jonge stellen en/of gezinnen beginnen deze wijk te herontdekken en kiezen bewust voor het ultieme “urban living” in dit deel van onze mooie stad.

Aan deze statige brede laan hebben wij het pand op nummer 397 getransformeerd naar twee schitterende en grote stadsappartementen. De benedenwoning heeft een met tuin met achterom en de bovenwoning een zonnig en groot dakterras.

Het pand heeft weer de uitstraling uit vroeger dagen, waarbij de juiste combinaties zijn gemaakt tussen oude allure en eigentijds wonen.

Onder meer, gevels met knipvoeg, dak en kozijnen zijn algeheel aangepakt en intern is al het riool-, CV- en elektrawerk volledig vernieuwd.

Maar liefst 225 m2 woonoppervlak, verspreid over twee lagen per appartement, ruime en lichte kamers en veel… heel veel luxe zijn de kenmerken van dit project.

Bijzonderheden

  • Bouwjaar circa 1905
  • Eigen grond
  • Woonoppervlak circa 225 m2 per appartement
  • Inhoud circa 650 m3 per appartement
Van:

GET CONNECTED

Zorg dat je altijd op de hoogte bent en volg ons via Facebook, Instagram of Pinterest!

gideonwonen vakantie 2016

Vakantie

In verband met de bouwvakantie 2019 is ons kantoor dit jaar gesloten van 5 augustus tot en met 23 augustus. In deze periode zijn dus zowel onze kantoormedewerkers als medewerkers van onze bouwteams niet bereikbaar.
 
We zullen de vakantie gebruiken om onze creatieve accu weer helemaal op te laden, zodat we vol inspiratie aan de tweede helft van jaar kunnen beginnen. Wel kunnen we nu al verklappen dat we een aantal hele gave appartementen aan het afbouwen zijn, die we vanaf het vierde kwartaal in de verkoop gaan nemen!
 
We wensen je alvast een fijne en zonnige vakantie toe!

Met vriendelijke groet,
Team Gideon