Wie zijn we

Wij zijn Gideon, specialist op het gebied van herontwikkeling van appartementen en woningen in Rotterdam.

Via ons netwerk en met onze kennis van de lokale markt zoeken en vinden wij de juiste projecten op mooie, kansrijke of juist uitdagende locaties. Minstens zo belangrijk is dat wij, waar mogelijk, het traditionele proces omdraaien: wij zoeken geen kopers voor onze projecten... Wij zoeken projecten voor onze kopers!

Hierbij maken we gebruik van de input die jij als aspirant-koper ons geeft: vul je woonwensen in via de website en wij weten hoe en waar jij graag wilt wonen. Deze informatie gebruiken wij vervolgens weer in onze zoektocht naar projecten.

Onze kernwaarden daarbij zijn creativiteit, betrokkenheid en betrouwbaarheid.

Het is onze passie om te ontwerpen en te creëren. Om oud en vervallen vastgoed in Rotterdam te transformeren tot schitterende eigentijdse koopwoningen met een “urban” karakter. Door ons designteam worden onze projecten niet alleen ingedeeld op professionele en functionele wijze, maar ook nog eens ontworpen naar de laatste trends. Waar mogelijk met behoud van authentieke details!

 

ONS TEAM

Marko

Marko

Management, marketing & verkoop

Details

Marko

In ons bedrijf ben ik verantwoordelijk voor de inkoop en verkoop van de vastgoedprojecten. Ook houd ik me bezig met de marketing en financiën. Mijn passies zijn ondernemen, vastgoed en eigenlijk heb ik ook wel een passie voor onze schitterende stad! De skyline, het in rap tempo samensmelten van nieuw en oud maken Rotterdam tot een boeiend en uitdagend werkgebied, waarin ik nog lang hoop te kunnen werken.

Lieke

Lieke

Ontwerp & styling Details

Lieke

Als architect en styliste van Gideon ben ik verantwoordelijk voor alles wat met het ontwerp, de renovatie en het uiteindelijke eindresultaat van de projecten te maken heeft. Mijn passies zijn creëren en toevoegen van waarde zodat er van "niets" "iets mooi" wordt gemaakt. Denken buiten de gebaande paden en het opnieuw ontwerpen van moeilijke ruimtes zijn uitdagingen die ik maar wat graag aan ga! Daarnaast vind ik het leuk om me te verdiepen in nieuwe trends en noviteiten, die ik dan uiteraard weer in onze projecten kan verwerken. Voor mij geldt voor een ontwerp en het eindresultaat dat ik er zelf zou moeten willen wonen!

Niels

Niels

Management, juridisch & financieel

Details

Niels

Samen met Marko zoek ik de mooiste appartementen op de leukste plekjes in Rotterdam. Of liever gezegd: de appartementen die we kunnen verbouwen tot de mooiste. Want alleen de plek kunnen wij niet veranderen, al het andere wel! En dat doen we graag; het liefst in overleg met jou als toekomstige bewoner, zodat het nieuwe appartement ook echt een "thuis" wordt.. En dat is ook mijn "drive": ervoor zorgen dat wat wij als team realiseren precies aansluit op de wensen en verwachtingen van degene die er komt wonen. Mijn rol in dat geheel? Ik bemoei me met name met de inkoop, contracten en financiering. Maar waar mogelijk denk ik ook heel graag mee bij het ontwerp van de plattegronden.

Rosanne

Rosanne

Ontwerp & styling

Details

Rosanne

Naast mijn werk bij Gideon studeer ik Bouwkunde aan de Technische Universiteit in Delft. Ik wil heel graag verder in de richting van de (interieur) architectuur en bij Gideon zit ik dan ook op de juiste plaats. Samen met Lieke denk ik na over de ontwerpen, de te gebruiken materialen en de styling van de interieurs. Ik vind het echt geweldig om onze projecten na het ontwerpwerk te zien transformeren van oude ruimtes tot schitterende stadsappartementen. Alleen al van het idee dat ik daar dan een bijdrage aan heb geleverd word ik erg enthousiast. Ook maak ik alle 3D impressies die we van de projecten op onder meer onze site laten zien. Op deze wijze kunnen we een goed en realistisch beeld laten zien van het uiteindelijke resultaat.

Wendy

Wendy

Service-management

Details

Wendy

De stad Rotterdam als werkgebied, wie wil dat nou niet. Ik mag me bij Gideon bezighouden met veel verschillende aspecten, waaronder; het voeren van materialisatiegesprekken, het regelmatig bezoeken van de projecten met de toekomstige bewoners, het opleveren van de woning met de aannemers en het leukste van mijn baan is het afleveren van een geweldige woning aan onze klanten! Ik ben zes jaar werkzaam geweest als kopersbegeleidster voor nieuwbouwprojecten, dat ging in die tijd in zeer grote aantallen. Het is bij Gideon ontzettend prettig om veel van deze werkzaamheden terug te zien maar dan specifiek voor één woning. Dat maakt het proces veel korter, intensiever en heeft maar één doel; onze tevreden Gideon klanten een droomhuis afleveren in een wereldstad!