Skip to main content

wI‌J zI‌Jn gideon

Badkamer Rotterdam

Wij creëren de beste versie van jouw badkamer

wI‌J zI‌Jn gideon

Als je googelt op “badkamer Rotterdam” is de kans héél groot dat je interesse hebt in een nieuwe badkamer….én dat je in (de buurt van) Rotterdam woont natuurlijk.

En dan ben je bij ons precíes aan het juiste adres! Onze interieurarchitecten ontwerpen jouw droombadkamer, op basis van jouw wensen en binnen jouw budget. Daarna gaan onze vakkundige monteurs aan de slag om jouw droom werkelijkheid te maken.

WI‌J ZI‌JN GIDEON

Waarom een nieuwe badkamer Rotterdam laten plaatsen?

Een badkamer moet natuurlijk veel meer dan alleen maar functioneel zijn. Het moet je een gevoel geven van luxe, van comfort. Hoe fijn is het als je volledig tot rust kunt komen met bijvoorbeeld een goed boek in bad? Of een heerlijk verkwikkende douche kunt nemen na een intensieve workout?

Een nieuwe badkamer is daarnaast ook nog eens een goede investering. Mocht je je huis ooit willen verkopen, dan heeft een moderne, goed uitgeruste badkamer natuurlijk duidelijk meerwaarde. Het kan echt het verschil maken bij de verkoop van je woning.

En niet te vergeten, in deze tijden waarin het milieu meer voorop komt te staan en energie en water steeds duurder worden: een nieuwe badkamer is vaak energiezuiniger. Oudere badkamers hebben veelal ook ouder sanitair en dat verbruikt vaak meer water en energie dan nieuw sanitair. Denk bijvoorbeeld maar eens aan waterbesparende kranen en energiezuinige verlichting.

Bij Wij Zijn Gideon kun je al je wensen laten verwerken in je nieuwe badkamerontwerp en deze ook nog eens combineren met laatste trends op badkamergebied. Want of je nu helemaal enthousiast bent over Japandi of over Hotel Chic, uitgevoerd in XL tegels of juist hele kleine tegels, onze ontwerpers weten precies hoe ze al die trends perfect tot hun recht laten komen.

Badkamers

WI‌J ZI‌JN GIDEON

Haal ‘een stukje Gideon’ in huis 

In de meer dan 10 jaar dat we bestaan hebben we honderden woningen en dus ook badkamers ontworpen, gebouwd, verbouwd en geplaatst. Van al die ervaring en opgedane kennis kun jij ook gebruik maken als je met ons je nieuwe badkamer gaat realiseren.

Al onze badkamers worden ontworpen door deskundige en talentvolle interieurarchitecten die veel gevoel hebben voor ruimte, functionaliteit en trends. Het behoeft dan ook geen nadere uitleg dat als je met een Gideon ontwerper in gesprek gaat, dat toch echt wel anders is dan wanneer je met een verkoopmedewerker van een reguliere badkamerwinkel om de tafel gaat zitten!

Dus als jouw badkamer Rotterdam ook wel een beetje Gideon kan gebruiken, dan maken we graag een kennismakingsafspraak met je om te zien of we iets voor je kunnen betekenen. Vervolgens gaan we samen met jou je droombadkamer ontwerpen en je adviseren over de te verwerken tegels, sanitair en kranen. Zodra dat allemaal bekend is, kunnen we je een gerichte prijsopgave doen en als die akkoord is gaan we de montage inplannen zodat jij de mooiste versie van jouw badkamer krijgt!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Lijkt het jou ook wat om een beetje Gideon in huis te halen? Laat ons je dan helpen vanaf het eerste idee tot en met de plaatsing! Vul het badkamer Rotterdam contactformulier in en dan zullen we je contacten voor een kennismakingsgesprek in onze modelwoning en/of bij jou op locatie.

Straatweg 56 Rotterdam nieuwe badkamer


    Wij zijn Gideon respecteert jouw privacy bij het gebruik van deze website. Wij nemen de bescherming van persoonsgegevens zeer serieus en zullen de persoonsgegevens die je via dit contactformulier verstrekt uitsluitend verzamelen, verwerken en gebruiken in overeenstemming met ons privacybeleid.