Iedere keer als ik kom is de markthal weer mooier

Frank en Mariann Dros zijn er helemaal klaar voor. Eind oktober krijgen ze de sleutels van hun penthouse, helemaal boven in de hoek van de markthal. "Het uitzicht is echt fantastisch en elke keer als we hier komen is ons huis weer mooier", vindt Frank Dros.

Het appartement van het stel heeft prachtig uitzicht op de skyline van Rotterdam. "Maar het is wel even anders om in het centrum te wonen. We wonen nu nog in een simpele woonwijk in Terbregge", aldus Frank. "De auto parkeren in de garage en met de lift naar boven: het is even wennen. Toch denk ik dat we ons snel op onze plek voelen. We wonen tenslotte boven een versmarkt!"

Kerst

Frank en Mariann denken rond kerst klaar te zijn met het klussen. "We gaan nog een hoop verbouwen. Zo wordt de badkamer wat breder", vertelt Mariann. "We hebben geen haast. Ik wil niet in een half huis wonen."

Bijna de helft verkocht

Volgens Walter van Leeuwe, projectleider Provast, gaat het goed met de verkoop. "Bijna de helft van de losse verkoopwoningen zijn verkocht. Elke week tekenen we weer zo'n drie contracten." De marktkramen zijn zelfs al bijna helemaal vol. "Zo'n 90 procent is nu bezet. Het loopt echt storm."

BRON: RTV RIJNMOND

CONTACT

Wij zijn Gideon
Schepenstraat 76-78
3039 NM Rotterdam

T 010-4146530
info@wijzijngideon.nl