De Gideon Badkamer

Regelmatig krijgen wij van geïnteresseerden en volgers die onze woningen (online en/of in real life) hebben gezien het verzoek of we voor hen ook een keuken, badkamer en/of maatwerkmeubels kunnen ontwerpen en plaatsen, of zelfs een verbouwing kunnen realiseren en daar geven we nu gehoor aan.

Waarom Gideon?

Wij zijn geen reguliere sanitairwinkel. Onze dienstverlening en werkwijze zijn dus net even anders dan wanneer je je daar laat voorlichten en/of daar een badkamer gaat aanschaffen.

We hebben geen grote en dure showroom waar je diverse badkamers opgesteld ziet staan. Wij hebben in onze showroom/modelwoning slechts één badkamer die we je kunnen laten zien, maar daarnaast hebben we wel een groot portfolio met beelden van door ons ontworpen badkamers die we de afgelopen jaren in onze woningen verwerkt hebben als bron van inspiratie.

Bovendien word je bij ons niet geadviseerd door een verkoopmedewerker, maar ga je in gesprek met één van onze interieurarchitecten. Dat is toch net even anders.

Al onze badkamers ontwerpen we zelf naar de laatste trends en laten we exclusief maken en plaatsen door een beperkt aantal met ons samenwerkende montagebedrijven. Onze badkamers zijn dus altijd maatwerkbadkamers waarin we jouw wensen kunnen verwerken én ook nog eens rekening kunnen houden met afwijkende afmetingen.

Welke verschillende type badkamers zijn er?

De mogelijkheden bij het maken keuzes voor een badkamer zijn echt enorm en dat maakt het nemen van beslissingen soms erg lastig. Om keuzestress te voorkomen, hebben we een viertal verschillende categorieën gedefinieerd met een duidelijke signatuur en stijl, die je helpen te bepalen welke sfeer het beste bij je past.

Binnen die sfeer zijn de mogelijkheden nog steeds heel ruim, maar je wordt niet meer overspoeld met allerlei zaken die niet helemaal jouw smaak zijn. Overigens zijn de categorieën alleen maar bedoeld als hulpmiddel, dus mocht nu nét precies de wastafel of mengkraan die je prachtig vindt niet in die categorie vallen, dan is dat uiteraard geen probleem. We bieden je immers maatwerk en daarbij is veel mogelijk.

Is Gideon duur?

Als je uitsluitend voor de laagste prijs gaat, dan ben je bij ons niet aan het juiste adres. Ga je voor een prachtige op maat ontworpen badkamer voor een passende prijs, dan zit je bij ons wel goed. Je koopt bij ons dus nooit de goedkoopste, maar wel de mooiste badkamer!

Hoe werkt het?

kennismaking1. Kennismaking

Je maakt een je vrijblijvende kennismakingsafspraak bij ons op kantoor met één van onze collega’s. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en budget, wat wij je kunnen bieden en bepalen we gezamenlijk of er een match is. Het is handig als je vooraf al wat huiswerk doet door een moodboard met inspiratiebeelden (bijvoorbeeld via Pinterest) te maken en met ons te delen.

ontwerp2. Ontwerp

Je gaat met één van de ontwerpers jouw droombadkamer schetsen. Aan de hand van jouw wensen en keuzes wordt de schets opgewerkt naar een definitief ontwerp met de gewenste/geadviseerde kranen, sanitair en tegels. Ook geven we je een prijs voor levering en montage van de badkamer*.

levering badkamer3. Akkoord en plaatsing

Je gaat akkoord met het ontwerp en de prijs en vervolgens gaan we een overeenkomst aan tot levering en plaatsing. Na de montage ga je heerlijk genieten van je nieuwe badkamer!

* Het kan voorkomen dat, nadat we het definitieve ontwerp gemaakt hebben, je uiteindelijk toch niet voor levering en plaatsing via ons kiest. In dat geval betaal je ons € 995,- voor het ontwerp en het advies. Het ontwerp wordt dan jouw eigendom en daarmee kun je je bestelling ergens anders doen.

Lijkt het je wat om een maatwerkbadkamer van Gideon in huis te halen?
Maak dan een afspraak en dan gaan we graag met je voor je aan de slag!

CONTACT

Wij zijn Gideon
Schepenstraat 76-78
3039 NM Rotterdam

T 010-4146530
info@wijzijngideon.nl