Gideon maatwerk meubels

Regelmatig krijgen wij van geïnteresseerden en volgers die onze woningen (online en/of in real life) hebben gezien het verzoek of we voor hen ook een keuken, badkamer en/of maatwerkmeubels kunnen ontwerpen en plaatsen, of zelfs een verbouwing kunnen realiseren en daar geven we nu gehoor aan.

Waarom maatwerk van Gideon?

Wij zijn geen reguliere meubelwinkel. Onze dienstverlening en werkwijze zijn dus anders dan wanneer je je daar laat voorlichten of daar een meubel gaat aanschaffen.

Als je in een reguliere winkel een (kleding)kast, TV meubel en/of walk in closet koopt, zijn dat in de regel meubels met standaardmaten en standaardindelingen. Soms zijn de meubels modulair aan te passen en/of in een andere kleur te krijgen, maar meer maatwerk dan dat is er meestal niet.

Bij Gideon ontwerpen en maken we uitsluitend maatwerk meubels. Meubels die dus volledig zijn afgestemd op jouw wensen, smaak en de functie waarvoor ze bedoeld zijn. Bovendien passen de meubels niet alleen qua uitstraling in de ruimtes waar je deze wil laten plaatsen, maar ook qua afmetingen: maatwerk houdt in dat we in zo’n beetje iedere woning en ruimte een meubel precies op maat kunnen ontwerpen, maken en plaatsen.

Bij maatwerk meubels denk je misschien al snel aan walk in closets of inbouwkasten die onder een schuin dak zijn geplaatst. Maar ook kleinere meubels zoals TV meubels, schoenenkasten en (salon)tafels kun je door ons op maat laten ontwerpen en maken.

Alle meubels zijn “one of a kind”, worden ontworpen naar de laatste woontrends en laten we exclusief maken en plaatsen door een beperkt aantal met ons samenwerkende interieurbouwers.

En last but not least wordt je bij ons niet geadviseerd door een verkoopmedewerker, maar ga je in gesprek met één van onze interieurarchitecten. Dat is toch net even anders.

Is maatwerk van Gideon duur?

In de regel zijn maatwerk meubels natuurlijk wel duurder dan standaard meubels. Dus als je als je uitsluitend voor de laagste prijs gaat, dan is maatwerk meestal niet de juiste oplossing voor je. Ga je voor op maat ontworpen meubels die perfect in de ruimte passen, door jouw gewenste uitstraling hebben en juiste prijs/kwaliteit verhouding hebben, dan zit je bij ons wel goed. Je koopt bij ons dus nooit de goedkoopste, maar wel de mooiste meubels!

Hoe werkt het?

kennismaking1. Kennismaking

Je geeft ons door wat voor type meubel(s) je wenst. Het is handig als je vooraf al wat huiswerk doet door een moodboard met inspiratiebeelden (bijvoorbeeld via Pinterest) te maken, de afmetingen al min of meer weet en foto’s van de ruimtes maakt waar het meubel moet worden geplaatst. Als je deze gegevens met ons deelt, dan kunnen we je binnen een paar dagen een concreet prijsvoorstel geven voor het ontwerpen, maken en plaatsen van het meubel.

ontwerp2. Ontwerp

Je gaat akkoord met ons voorstel. Vervolgens zal één van de ontwerpers, aan de hand van jouw wensen en keuzes, het meubel ontwerpen en uittekenen. Wanneer het ontwerp definitief is en door jou akkoord is gegeven, wordt de aanvraag doorgezet naar de interieurbouwer en in productie genomen, Afhankelijk van het gekozen meubel kan het zijn dat we eerst op locatie moeten inmeten alvorens het meubel geproduceerd kan worden.

levering meubel3. Montage

Wanneer het meubel is gemaakt wordt het op locatie gemonteerd.. Na de montage ga je heerlijk genieten van je nieuwe meubel!

Lijkt het je wat om maatwerk van Gideon in huis te halen?
Maak dan een afspraak en dan gaan we graag met je voor je aan de slag!

CONTACT

Wij zijn Gideon
Schepenstraat 76-78
3039 NM Rotterdam

T 010-4146530
info@wijzijngideon.nl