Van Weelstraat 27B

Van Weelstraat 27B | 130 m2 | 4 kamers | Dakterras | Middelland

Middelland is helemaal upcoming! Jonge stellen en/of gezinnen beginnen deze wijk te herontdekken en kiezen bewust voor het ultieme “urban living” in dit deel van onze mooie stad.

De Van Weelstraat loopt evenwijdig aan de Burgemeester Meineszlaan en is, mede door de vele groene voortuintjes en karakteristieke panden, op zeker één van de leukste en authentiekste straatjes van West!

Op loopafstand bevinden zich veel binnenstedelijke voorzieningen waaronder scholen, leuke espressobarretjes, restaurants en openbaar vervoer.

Het appartement maakt deel uit van een statig pand met daarin twee appartementen.

Voor wat betreft het casco hebben we onder meer het dak en de gevelkozijnen vervangen en hebben we de gevels gereinigd en opnieuw gevoegd met een mooie knipvoeg (voorzijde). Intern is de bovenwoning opnieuw ingedeeld en geheel gerenoveerd.

Men betreedt de woning middels eigen entree. Via de trapopgang is er toegang tot de bovengelegen verdiepingen.

2e Verdieping
Er zijn 3 ruime slaapkamers op deze verdieping waarvan 1 met een inloopkast. De badkamer is voorzien van alle gemakken zoals een vrijstaand ligbad, dubbele wastafel en een riante inloopdouche. Er is ook nog een separaat toilet aanwezig met fonteintje op deze verdieping en een ruimte voor de wasmachine. 

3e Verdieping
Vanuit de overloop is er toegang tot de woonkamer middels een op maat gemaakte openslaande mat zwarte "steel look" deur met glas. Aan de voorzijde van het appartement bevindt zich de woonkamer voorzien van een eiken houten parket vloer en Frans balkon. De vloer loopt door in de diverse vertrekken. De keuken is aan de achterzijde van de woonkamer gesitueerd.

Er is gekozen voor een modern en strak keukenblok met kookeiland en extra cabinet. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur o.a. vaatwasser, oven, magnetron, 5-pits fornuis met afzuigkap, koelkast en vriezer. Door een dakkoepel is er veel licht in de woonkamer aanwezig. Op de overloop bevindt zich het zwevend toilet, afgewerkt met zwarte honinggraad tegel en fonteintje.

Dakterras
Middels een vaste trap is er toegang tot het dakterras wat geheel is voorzien van houten vlonders en uitzicht biedt over Rotterdam. Er kan vanaf vroeg in de ochtend tot laat in de middag worden genoten van zonnige dagen. 

Maar liefst 130 m2 woonoppervlak, verspreid over de tweede en derde verdieping, zonnig dakterras met uitzicht over deel van de skyline en veel… heel veel luxe zijn de kenmerken van deze woning.

De vraagprijs is een richtprijs. De koopsom van de woning zal worden bepaald aan de hand van een inschrijving.

 
Ik wil het zien! Laten we een afspraak maken!

 1. Als je onderstaand formulier invult maken we zo snel mogelijk een afspraak!
 2. Naam*
  Vergeten je naam in te vullen!
 3. Telefoon*
  Vergeten je telefoonnummer in te vullen!
 4. E-mail*
  Vergeten je email adres in te vullen of het email adres is niet geldig!
 5. Extra informatie
  Vul hier uw bericht in...

Bijzonderheden

 • Bouwjaar circa 1905
 • Eigen grond
 • Dakterras circa 40 m2
 • Vloeroppervlak circa 130 m2
 • Inhoud circa 365 m3
 • VVE in oprichting en zal worden beheerd door VZB Vastgoed
 • VVE bijdrage nog te bepalen en op basis van de wettelijke voorschriften
 • Levering onder voorbehoud van splitsing op basis van ingediende aanvraag
 • Projectnotaris van toepassing
 • Ouderdoms- en niet bewoningsclausule van toepassing
Van:

GET CONNECTED

Zorg dat je altijd op de hoogte bent en volg ons via Facebook, Instagram of Pinterest!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!