Skip to main content

wI‌J zI‌Jn gideon

Renovatie woning

Wij creëren de beste versie van jouw woning

wI‌J zI‌Jn gideon

Als je googelt op “renovatie woning” dan is de kans groot dat je vindt dat je huidige woning of de woning die je  gaat kopen wel toe is aan een flinke opfrisbeurt. Lastig is alleen dat je misschien wel weet dát er iets moet gebeuren, maar niet precies wát.

En dat is nu net waar wij je uitstekend bij kunnen helpen. Onze interieurarchitecten gaan eerst met jou om de tafel om op basis van jouw wensen én je budget een fantastisch ontwerp te maken. Daarna gaan onze vakkundige (onder)aannemers voor je aan de slag om jouw verbouwdroom werkelijkheid te maken.

WI‌J ZI‌JN GIDEON

Waarom zou je ons kiezen voor een renovatie woning?

Je huis moet natuurlijk veel meer zijn dan alleen een dak boven je hoofd. Het moet je een gevoel geven van luxe, van comfort. Je moet er tot rust kunnen komen, maar ook toffe avonden met je vrienden kunnen hebben. Maar bovenal moet het jóu passen, zowel qua indeling als qua sfeer. Of dat nu Japandi is, Wabisabi of Hotel Chique.

Vaak is het lastig om zelf die kansen en mogelijkheden te zien en om de sfeer die jij zo tof vindt consequent door te voeren. Meestal kun je achteraf, als alles klaar is, wel aangeven of je iets mooi vindt, maar om dat van scratch af aan zelf te verzinnen kan heel moeilijk zijn: daar heb je een professional voor nodig. Gelukkig kunnen wij je daarbij helpen.

Want alle woningen die wij aanpakken (en dat zijn er in de loop van de jaren echt al honderden geweest) worden eerst door ons team van ervaren ontwerpers opnieuw ontworpen en vormgegeven. Die ontwerpers zijn als het ware de ‘chef-koks’ in de ontwerpkeuken. Zij zien door hun kennis en ervaring eigenlijk altijd veel meer mogelijkheden dan een ander en hebben een scherp oog voor dingen die wel of juist niet goed samen gaan om te komen tot een mooi, consistent beeld. En heel belangrijk: bij het vaststellen van het definitieve ontwerp staan jouw wensen centraal. Het is immers jóuw huis! Samen creëren we zo de beste en mooiste versie van jouw woning; een versie waar je waarschijnlijk zelf niet op was gekomen.

Als alles ontworpen en bedacht is, helpen we je om uit ons netwerk de beste aannemer(s) voor jouw project te selecteren en om alle afspraken over uitvoering, geld en planning goed vast te leggen. En pas als alles helder is en alle partijen precies weten wat er van hen wordt verwacht, gaan de vakkundige (onder)aannemers voor je aan de slag en wordt de woning verbouwd. We bieden je dus niet alleen een woningrenovatie aan, maar vooral een totale ervaring: de ‘Gideon-beleving’.

Ons werk

Renovatie
Renovatie

WI‌J ZI‌JN GIDEON

Haal ‘een stukje Gideon’ in huis 

Je schakelt ons in als je je huidige of nieuwe woning wilt gaan. Omdat zo’n proces best lang kan zijn, hebben wij het onderverdeeld in een aantal fases, die wij hebben beschreven in een duidelijk stappenplan. Dit stappenplan biedt natuurlijk houvast, maar het geeft ook de mogelijkheid om na voltooiing van iedere fase met elkaar te bepalen hoe we verder gaan. Het is immers best mogelijk dat je ons niet voor alle stappen nodig hebt. Doordat we onze diensten per fase (per stap) aanbieden, bepaal jij zelf voor welke stappen je ons wilt inzetten en voor welke niet.

Maar het spreekt voor zich dat we de optimale Gideon-beleving kunnen bieden als we het volledige traject – dus van idee tot en met realisatie – samen doorlopen. En dát is natuurlijk ons gezamenlijke doel.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Meer weten over hoe ons stappenplan is opgebouwd of lijkt het jou ook wat om een beetje Gideon in huis te halen? Vul dan het onderstaande renovatie woning contactformulier in en dan zullen we je contacten voor kennismakingsgesprek in onze modelwoning en/of bij jou op locatie.

Straatweg 56 Rotterdam nieuwe badkamer


    Wij zijn Gideon respecteert jouw privacy bij het gebruik van deze website. Wij nemen de bescherming van persoonsgegevens zeer serieus en zullen de persoonsgegevens die je via dit contactformulier verstrekt uitsluitend verzamelen, verwerken en gebruiken in overeenstemming met ons privacybeleid.