Team

Wij van Gideon geloven in de kracht van een klein kernteam. Hierdoor zijn de lijnen kort en kunnen we snel schakelen en verworden we nooit tot een bureaucratische organisatie.

Natuurlijk kunnen en weten wij ook lang niet alles, maar omdat we beschikken over een groot zakelijk netwerk, is hulp nooit ver weg en kunnen we derden inschakelen wanneer we ze nodig hebben. Dat is wel zo efficiënt en flexibel.

We houden ons op kantoor allemaal met ons eigen werk bezig, maar de grote gemene deler is toch wel dat we allemaal “mooie dingen willen maken voor mensen die daar heel blij van worden”. Onze kernwaarden hierbij zijn creativiteit, betrokkenheid en betrouwbaarheid.

 

ONS TEAM

Marko

Marko

Management, marketing & verkoop

Details

Marko

In ons bedrijf ben ik verantwoordelijk voor de inkoop en verkoop van de vastgoedprojecten. Ook houd ik me bezig met de marketing en financiën. Mijn passies zijn ondernemen, vastgoed en eigenlijk heb ik ook wel een passie voor onze schitterende stad! De skyline, het in rap tempo samensmelten van nieuw en oud maken Rotterdam tot een boeiend en uitdagend werkgebied, waarin ik nog lang hoop te kunnen werken.

Lieke

Lieke

Ontwerp Details

Lieke

Als architect en styliste van Gideon ben ik verantwoordelijk voor alles wat met het ontwerp, de renovatie en het uiteindelijke eindresultaat van de projecten te maken heeft. Mijn passies zijn creëren en toevoegen van waarde zodat er van "niets" "iets mooi" wordt gemaakt. Denken buiten de gebaande paden en het opnieuw ontwerpen van moeilijke ruimtes zijn uitdagingen die ik maar wat graag aan ga! Daarnaast vind ik het leuk om me te verdiepen in nieuwe trends en noviteiten, die ik dan uiteraard weer in onze projecten kan verwerken. Voor mij geldt voor een ontwerp en het eindresultaat dat ik er zelf zou moeten willen wonen!

Niels

Niels

Management, juridisch & financieel

Details

Niels

Samen met Marko zoek ik de mooiste appartementen op de leukste plekjes in Rotterdam. Of liever gezegd: de appartementen die we kunnen verbouwen tot de mooiste. Want alleen de plek kunnen wij niet veranderen, al het andere wel! En dat doen we graag; het liefst in overleg met jou als toekomstige bewoner, zodat het nieuwe appartement ook echt een "thuis" wordt.. En dat is ook mijn "drive": ervoor zorgen dat wat wij als team realiseren precies aansluit op de wensen en verwachtingen van degene die er komt wonen. Mijn rol in dat geheel? Ik bemoei me met name met de inkoop, contracten en financiering. Maar waar mogelijk denk ik ook heel graag mee bij het ontwerp van de plattegronden.

emily

Emily

Social media specialist

Details

Emily

Als social media specialist zorg ik dat de merkbeleving van Wij Zijn Gideon ook online zichtbaar is. De enorme transformaties die offline plaatsvinden zijn dankbaar materiaal om onze volgers online mee op de hoogte te houden. Voor mij staat verbinding met de volger centraal, geen kwantiteit maar kwaliteit. Naast mijn werk voor Wij Zijn Gideon mag ik ook andere bedrijven adviseren op het gebied van social media, werk ik als zakelijk vlogger voor LEF Media en geef ik Nederlandse les aan expats. Een heel divers portfolio met één duidelijk raakvlak: communicatie.

Danique

Danique

Ontwerp

Details

Danique

Als architect ben ik op freelance basis, samen met Lieke, verantwoordelijk voor de renovatieprocessen van Wij Zijn Gideon. Hierbij moet je denken aan het ontwerp, de zogenaamde materialisatie (welke uitstraling krijgt het pand door de te gebruiken materialen) en het vergunningstraject. Binnen mijn vakgebied is het zien van potentie in oude, vervallen panden inmiddels mijn passie geworden. Dealen met ‘het bestaande’ zie ik als een interessante uitdaging, en behoud van oude panden met karakteristieke en historische kenmerken vind ik belangrijk voor de stad. Zeker voor Rotterdam, waar al zoveel verloren gegaan is. Daarnaast vind ik het leuk om na te denken over verschillende manieren van afwerking en materialen. Hiermee maken we elke Gideon woning herkenbaar en tegelijkertijd uniek!

Lonneke

Lonneke

Ontwerp

Details

Lonneke

Bij Gideon ben ik freelance interieurontwerper en ben ik mede verantwoordelijk voor het design van diverse renovatieprojecten en maatwerkopdrachten. Het is mijn passie om mensen te helpen hun visie en persoonlijkheid te vertalen naar een ontwerp dat voor hen écht thuis voelt. Ik ga graag met en voor je aan de slag om een gehele woning, met inbegrip van keuken, badkamer en maatwerkmeubels, te ontwerpen en vorm te geven. Het kijken naar de potentie van een ruimte en die op de juiste, creatieve manier te benutten is voor mij daarbij het belangrijkste. Door 5 jaar ervaring op het gebied van “design & build” heb ik veel kennis opgebouwd om met de juiste materialen en eventuele bouwkundige ingrepen het best passende eindresultaat neer te zetten. In dit alles werk ik op een persoonlijke manier, bij ons in de showroom, met de herkenbare Gideon beleving.

CONTACT

Wij zijn Gideon
Schepenstraat 76-78
3039 NM Rotterdam

T 010-4146530
info@wijzijngideon.nl