Wie zijn we

Wij zijn Gideon, specialist op het gebied van de herontwikkeling van appartementen en woningen. Wij zijn een Rotterdams bedrijf en daarom ontwikkelen wij de meeste van onze vastgoedprojecten in het Rotterdamse, maar als er zich leuke kansen voordoen in de andere grote steden, gaan we die zeker niet uit de weg.

Via ons netwerk en met onze marktkennis zoeken en vinden wij de juiste projecten op mooie, kansrijke of juist uitdagende locaties. Wij zoeken niet alleen naar vastgoed dat al bestemd is om in te wonen, maar kijken ook naar objecten zonder woonbestemming, zoals bijvoorbeeld scholen of hotels, om die te transformeren naar moderne appartementen.

Ondanks de duidelijke “Gideon“ signatuur zijn al onze woningen toch uniek en daardoor geweldig om in te wonen.

Onze kernwaarden zijn creativiteit, betrokkenheid en betrouwbaarheid.

Het is onze passie om vastgoed te ontwerpen en te creëren. Om oud en vervallen objecten te transformeren tot schitterende eigentijdse koopwoningen met een “urban” karakter. Door ons designteam worden onze projecten niet alleen ingedeeld op professionele en functionele wijze, maar ook nog eens ontworpen naar de laatste trends, waar mogelijk met behoud van authentieke details!

 

ONS TEAM

Marko

Marko

Management, marketing & verkoop

Details

Marko

In ons bedrijf ben ik verantwoordelijk voor de inkoop en verkoop van de vastgoedprojecten. Ook houd ik me bezig met de marketing en financiën. Mijn passies zijn ondernemen, vastgoed en eigenlijk heb ik ook wel een passie voor onze schitterende stad! De skyline, het in rap tempo samensmelten van nieuw en oud maken Rotterdam tot een boeiend en uitdagend werkgebied, waarin ik nog lang hoop te kunnen werken.

Lieke

Lieke

Ontwerp & styling Details

Lieke

Als architect en styliste van Gideon ben ik verantwoordelijk voor alles wat met het ontwerp, de renovatie en het uiteindelijke eindresultaat van de projecten te maken heeft. Mijn passies zijn creëren en toevoegen van waarde zodat er van "niets" "iets mooi" wordt gemaakt. Denken buiten de gebaande paden en het opnieuw ontwerpen van moeilijke ruimtes zijn uitdagingen die ik maar wat graag aan ga! Daarnaast vind ik het leuk om me te verdiepen in nieuwe trends en noviteiten, die ik dan uiteraard weer in onze projecten kan verwerken. Voor mij geldt voor een ontwerp en het eindresultaat dat ik er zelf zou moeten willen wonen!

Niels

Niels

Management, juridisch & financieel

Details

Niels

Samen met Marko zoek ik de mooiste appartementen op de leukste plekjes in Rotterdam. Of liever gezegd: de appartementen die we kunnen verbouwen tot de mooiste. Want alleen de plek kunnen wij niet veranderen, al het andere wel! En dat doen we graag; het liefst in overleg met jou als toekomstige bewoner, zodat het nieuwe appartement ook echt een "thuis" wordt.. En dat is ook mijn "drive": ervoor zorgen dat wat wij als team realiseren precies aansluit op de wensen en verwachtingen van degene die er komt wonen. Mijn rol in dat geheel? Ik bemoei me met name met de inkoop, contracten en financiering. Maar waar mogelijk denk ik ook heel graag mee bij het ontwerp van de plattegronden.

emily

Emily

Social media specialist

Details

Emily

Als social media specialist zorg ik dat de merkbeleving van Wij Zijn Gideon ook online zichtbaar is. De enorme transformaties die offline plaatsvinden zijn dankbaar materiaal om onze volgers online mee op de hoogte te houden. Voor mij staat verbinding met de volger centraal, geen kwantiteit maar kwaliteit. Naast mijn werk voor Wij Zijn Gideon mag ik ook andere bedrijven adviseren op het gebied van social media, werk ik als zakelijk vlogger voor LEF Media en geef ik Nederlandse les aan expats. Een heel divers portfolio met één duidelijk raakvlak: communicatie.

Wendy

Wendy

Service-management

Details

Wendy

De stad Rotterdam als werkgebied, wie wil dat nou niet. Ik mag me bij Gideon bezighouden met veel verschillende aspecten, waaronder; het voeren van materialisatiegesprekken, het regelmatig bezoeken van de projecten met de toekomstige bewoners, het opleveren van de woning met de aannemers en het leukste van mijn baan is het afleveren van een geweldige woning aan onze klanten! Ik ben zes jaar werkzaam geweest als kopersbegeleidster voor nieuwbouwprojecten, dat ging in die tijd in zeer grote aantallen. Het is bij Gideon ontzettend prettig om veel van deze werkzaamheden terug te zien maar dan specifiek voor één woning. Dat maakt het proces veel korter, intensiever en heeft maar één doel; onze tevreden Gideon klanten een droomhuis afleveren in een wereldstad!

Danique

Danique

Ontwerp

Details

Danique

Als architect ben ik op freelance basis, samen met Lieke, verantwoordelijk voor de renovatieprocessen van Wij Zijn Gideon. Hierbij moet je denken aan het ontwerp, de genaamde materialisatie (welke uitstraling krijgt het pand door de te gebruiken materialen) en het vergunningstraject. Binnen mijn vakgebied is het zien van potentie in oude, vervallen panden inmiddels mijn passie geworden. Dealen met ‘het bestaande’ zie ik als een interessante uitdaging, en behoud van oude panden met karakteristieke en historische kenmerken vind ik belangrijk voor de stad. Zeker voor Rotterdam, waar al zoveel verloren gegaan is. Daarnaast vind ik het leuk om na te denken over verschillende manieren van afwerking en materialen. Hiermee maken we elke Gideon woning herkenbaar en tegelijkertijd uniek!

CONTACT

Wij zijn Gideon
Schepenstraat 76-78
3039 NM Rotterdam

T 010-4146530
info@wijzijngideon.nl