Ik zoek een woning

Wij kopen oude panden en gebouwen op kansrijke of juist uitdagende locaties en laten deze door ons team van ontwerpers en architecten opnieuw ontwerpen tot instapklare en eigentijdse woningen en appartementen. Vervolgens realiseert een aannemer uit ons netwerk al onze ideeën en bouwplannen, waarna we de woningen, nadat ze gebouwd zijn, op de markt brengen. In bovenstaande video kun je zien hoe wij te werk gaan en hoe de processen bij ons op kantoor verlopen.

Onze ontwerpers zijn als het ware de chef-koks in de Gideonkeuken en zijn vaak al langere tijd aan ons bedrijf verbonden. Daardoor zijn al onze woningen stuk voor stuk uniek, maar hebben toch een heel duidelijke “Gideon-signatuur”. Onze woningen worden niet alleen ingedeeld op professionele en functionele wijze, maar ook nog eens ontworpen naar de laatste trends, waar mogelijk met behoud van authentieke details.

Is je interesse gewekt? Kijk dan naar ons actuele woningaanbod, de projecten die in voorbereiding zijn of, ter inspiratie, de woningen die we verkocht hebben.

CONTACT

Wij zijn Gideon
Schepenstraat 76-78
3039 NM Rotterdam

T 010-4146530
info@wijzijngideon.nl