Skip to main content

Schakel ons in bij de aankoop, het ontwerp en de verbouwing

WI‌J ZI‌JN GIDEON

De Gideon-beleving

Heb je een woning die wel een beetje Gideon kan gebruiken? Daar helpen wij je graag bij. Of je nu op zoek bent naar een interieurontwerp, een nieuwe keuken of een andere badkamer, óf een complete verbouwing wilt laten uitvoeren, laat ons je ontzorgen. Wij helpen je vanaf het eerste idee tot en met de feitelijke uitvoering.

In de meer dan tien jaar dat we bestaan, hebben we honderden gebouwen – meestal woningen maar regelmatig ook bedrijfs- en winkelpanden – opnieuw ontworpen en verbouwd tot mooie, eigentijdse en unieke woningen. En van al die door ons opgedane kennis en ervaring kun jij dus ook gebruik maken als je jouw woning met ons gaat verbouwen.

En ook als je nog geen woning hebt, maar er wel naar op zoek bent, kun je ons inschakelen. 
Omdat wij op basis van onze ruime ervaring met het in- en verkopen van vastgoed snel kunnen inschatten wat een woning waard is in de huidige staat, wat ongeveer de verbouwkosten zullen zijn én wat de woning waard zal zijn ná de verbouwing, kunnen wij je ook uitstekend bijstaan in het aankoopproces. 

Tegelijkertijd kunnen onze ontwerpers, als onderdeel van je aankoopbeslissing, in deze fase zelfs al met je meekijken naar indelingsmogelijkheden. Met een doordacht schetsontwerp krijgen zij vrij snel inzichtelijk of jouw wensen kunnen worden verwerkt in een nieuwe situatie.

Als je ons inschakelt in de aankoopfase, zijn we zijn dus eigenlijk jouw persoonlijke aankoopmakelaar die ook nog eens kijk op de mogelijkheden, verbouwing en de bouwkosten heeft.

Zowel op het financiële – als op het ontwerpvlak creëren we hiermee dus zeer bruikbare “voorkennis” waar jij je voordeel mee kunt doen.

Benieuwd naar hoe het werkt?
Vraag dan onze brochure aan en/of maak met ons een afspraak zodat we je onze werkwijze kunnen uitleggen.

Volg ons op onze socials!

WI‌J ZI‌JN GIDEON