Skip to main content

Een greep uit de Gideon projecten

LOFT APPARTEMENT

Nieuwe Crooswijkseweg 44A

Crooswijk. Van oorsprong een echte Rotterdamse volksbuurt waar Olympisch bokskampioen Bep van Klaveren geldt als bekendste exponent van de wijk. Tegenwoordig één van de hipste stadsdelen, waar niet alleen de “echte Rotterdammer” woont, maar waar ook creatievelingen, hipsters en jonge gezinnen hun weg weten te vinden.

In het pand van een voormalige chemische wasserij hebben we vier loft-achtige appartementen gecreëerd . In alle woningen hebben we een mix van eigentijdse en industriële luxe toegepast. In de ruimte hebben we in het midden slaapvertrek en een “blok” met badkamer, toilet en geïntegreerde keuken verwerkt. De beelden betreffen foto’s van één van de bovenwoning.

provenierssingel 85b2 openslaande deuren

APPARTEMENT

Provenierssingel 85a

De Provenierswijk is momenteel één van de leukste en populairste wijken van de stad en de Provenierssingel, waar ons project gelegen is, is misschien wel de mooiste straat uit de wijk.

Op loopafstand bevinden zich veel binnenstedelijke voorzieningen waaronder scholen, leuke espressobarretjes, restaurants en uiteraard het Centraal Station. Reis je met eigen vervoer, dan zijn er diverse uitvalswegen naar de diverse snelwegen.

APPARTEMENT

Straatweg 56a2

In de directe omgeving van de woning zijn er tal van winkels en leuke horecagelegenheden gevestigd en daarmee is de wijk, wat dat betreft, geheel zelfvoorzienend. Wil je toch naar het centrum of het CS, dan kan dat vrij snel en makkelijk met het openbaar vervoer en met de fiets ben je er al binnen 10 minuten.